Lifecoaching

Tijdens een lifecoaching consult kijk ik samen met de cliënt naar de knelpunten en worden deze belicht. Op duidelijke en heldere wijze wordt er gezocht naar een oplossing over het vraagstuk van de cliënt. Door mijn directe manier van coaching is snel resultaat zichtbaar in het dagelijkse leven. Lifecoaching gaat minder de diepte in dan therapie. Therapie kan worden ingezet bij angsten, rouw en verliesbegeleiding of omgaan met narcisme. Coaching kan overgaan in therapie of andersom.

Door te leven vanuit levenskracht en te focussen op geven in plaats van ontvangen ontstaat er een ander doel. Als je geeft aan anderen, aan de aarde, vanuit je bron dan volg je je doel. Ieder mens heeft een ander doel en wat je ook doet, blijf gemotiveerd en hecht niet aan de uitkomst. Wat jouw doel is daar kunnen we samen naar kijken. Een leven vanuit onmiddellijk te willen hebben vanuit behoefte, zoals een betere baan of een kortstondig geluk of weer een korte vakantie zal niet snel een gelukkig leven opleveren. Door doelbewust te leven polijst je de verbinding met jezelf en schakel je negativiteit sneller uit waardoor je je energie positief kan inzetten en op zijn minst net zoveel positieve energie zal ontvangen. Een zinvol leven is een leven waarin liefde vanuit het hart, creativiteit, vriendschap, en schoonheid van de natuur een rol spelen.

Het leven is niet altijd eenvoudig en dat zijn de momenten waarbij ik cliënten coach om in hun levenskracht te komen en of te blijven. Laat het hopen of wensen dat je de juiste mensen tegenkomt los. Start met in je hart het zeker te weten dat je ze tegenkomt, zie het in gedachten voor je. Gedrag van anderen is geen reden om je te laten lamleggen of je gekwetst te voelen. Het zwakt je af terwijl je in je levenskracht tot bloei komt. Tijdens de lifecoaching sessie begeleid ik je door met een werkelijk luisterend oor te luisteren en de juiste vragen te stellen. Door mijn hoog sensitief zijn krijg ik inzicht in het onderliggende waar je tegen aanloopt.

Coaching kan worden ingezet bij vragen over :

  • Vastgelopen relatie: Oorzaak van het vastlopen en hoe verder te gaan
  • Verandering van baan
  • Echtscheiding: wel of geen echtscheiding en begeleiding bij de scheiding
  • Omgaan met narcisme en kenmerken
  • Mindfulness te leren leven;
  • Spiritualiteits vragen
  • Bedrijfscoaching: Dit betreft vragen over kansen binnen het bedrijf
  • Bedrijfsmatig: werving en selectie
  • Gezond te leven en gezonde voeding
  • Persoonlijke groei

Sta erbij stil dat je het leven niet alleen leidt maar ook het leven leeft. Maak een wandeling in de natuur en let op de onuitputtelijke levenskracht overal om je heen.