Om het fysieke lichaam heen bevindt zich het energetisch lichaam. Het fysieke lichaam en energetisch lichaam zijn met elkaar verbonden. Door na een stressvolle dag het lichaam met een handvol zeezout te scrubben en af te spoelen met water reinigt het energetisch energie lichaam.

Daarnaast is het goed om te kijken naar de oorzaak van stress en hoe je omgaat met stress en de eventuele diep gewortelde oorzaak van stress. Door eigen liefde en door goed voor jezelf te zorgen ga je ook anders met stress om. Goed voor jezelf zorgen is iets anders dan je ego voorop te stellen. Door goed voor jezelf te leren zorgen vanuit je hart kan je ook goed voor een ander zorgen.

Stress kan er voor zorgen dat je energie weg vloeit, (chronisch) vermoeid bent. De mens heeft van nature uit de neiging om te doen wat het altijd doet, of dit nu wel of niet goed is voor het lichaam.
We leven in een snelle tijd, gezin, werk , het zorgen voor je naaste en wereld die in rap tempo aan het veranderen is. Dit kan veel stress opleveren.

Waar kan je zelf al mee starten om stress te verminderen?

Door jezelf regelmatig te scrubben met zeezout en goed af te spoelen met water, door wellicht te starten met meditatie is wat je zelf kan ondernemen om stress van je af te zetten. Daarnaast om naar het diepliggende gedeelte te kijken van de oorzaak van de stress

Als coach kan ik je begeleiden om je inzichten te vergroten en te adviseren. Tijdens een gespreksconsult geef ik holistisch advies, kan magnetiseren worden ingezet en maak ik gebruik van energetisch inzichten.