Magnetiseren bij vermoeidheid, stress en lichamelijke spanning

Tijdens mijn coaching kan magnetiseren een onderdeel zijn, dit is vrijblijvend. Door het magnetiseren komen de energiebanen in het lichaam weer in balans. De energiebanen van het lichaam kunnen door verschillende oorzaken uit balans raken. Door een opgebouwde levensstijl, verkeerde lichaamshouding of door een stresssituatie zoals een sollicitatie, een examen of een presentatie. Ook een heftige gebeurtenis kan een blokkade in de energiebanen geven.

Met een benauwd gevoel en gebogen schouders kwam de cliënte de consult ruimte binnen. Tijdens het consult vertelde zij met een fluister stem over haar huwelijk waarin zij werd onderdrukt. Haar stem niet kunnen laten gelden was ontaard in het niet meer durven spreken, keelpijn en benauwdheid. Door het magnetiseren kwam de keelchakra weer in balans. Het benauwde gevoel in het keelgebied verdween en het durven spreken met heldere stem kwam er voor terug. Ook durfde zij onder ogen te gaan zien dat zij zichzelf had weggecijferd en in stappen kreeg zij weer zelf vat op het eigen leven.

Met een zere arm en een pijnlijke schouder kwam de cliënt binnen. Als zelfstandige in de bouw werkte hij dag en nacht, voelde zich verantwoordelijk voor de binnenkomende inkomsten en luxe van huis en haard. Na lange werkdagen viel hij doodmoe in slaap en een moment van lichamelijke en mentaal tot rust komen was er niet. Er was een conflict met een opdrachtgever ontstaan en ook op het thuisfront waren er de nodige spanningen. Tijdens het consult kwamen onderliggende angsten van de cliënt naar boven, deze was mede oorzaak van de pijn in de schouder en arm.

Als de energie in het lichaam geblokkeerd is kan men zich ook wat zweverig voelen. Bij een goede energiebalans is men goed in het lijf geankerd en staat goed met beide benen op de grond. Magnetiseren doet het lichaam van zijn spanning ontladen waardoor het zichzelf weer op een positieve manier kan opladen. Magnetiseren is bedoeld als aanvulling. Om jezelf goed in balans te houden is mijn tip om dagelijks een oefening of meditatie te doen. Een makkelijk wijze hiervoor is door aan het eind van de dag in een zithouding en met je voeten goed op de vloer de dag te overdenken. De energie kan dan goed via de voeten wegstromen. Tijdens de slaap ontstaat er dan ruimte om tot rust te komen